You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei

540

Az őssejtkutatás esélyei és veszélyei


Orvosok és laikusok fantáziáját egyaránt izgatja az őssejtekben rejlő lehetőség, a szövetek, szervek megújítása, helyreállítása, a betegségek gyógyításának új távlatai. Hogyan végzik a kísérleteket az őssejtekkel a biológusok, és hogyan kezdik alkalmazni őket a klinikusok a gyakorlatban? Milyen eredményeket lehet már ma is felmutatni, és mik lehetnek a közeljövő nagy lépései? Hogyan különböztetheti meg a laikus a hiteles kezelési módszereket a kuruzslástól, ahol csak a kétségbeesett beteg emberek pénzét akarják megszerezni? Érdemes-e elrakatni a köldökzsinórvér-őssejteket? Miért nincs közösségi őssejtbank Magyarországon, és miért lenne rá nagy szükség?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Genomika

kerekasztal-beszélgetés

Lévai Balázs (műsorvezető)
Dr. Sarkadi Balázs (előadó)
Dr. Dinnyés András (előadó)
PhD. Madarász Emília (előadó)
Dr. Mogyorósi Dorottya (előadó)
Dr. Masszi Tamás (előadó)

5:41

2011. március 13.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 19.

540
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.dev.videotorium.hu/hu/embed/9149" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés