You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Öregedés: Örök ifjúság?

467

Öregedés: Örök ifjúság?


Az emberiség története elválaszthatatlan az öregedéssel kapcsolatos kérdésektől. A hosszú, betegségektől mentes és termékeny élet mindnyájunk vágya. Elődeinkhez képest ma soha nem látott ideig élhetünk, de mi a helyzet az életminőség problémájával? Az egyre több, egyre idősebb ember betegségben és nyomorúságban vagy testi és szellemi frissességben fog élni? Az előadás visszatekint az öregedés kultúrtörténetére, megvizsgálja a gerontológia (az idősödés kutatása) legfőbb kérdéseit, és bemutatja az öregedés tudományos kutatásának jelenlegi állását.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány

Iván László (előadó)

1:08:54

2004. május 3.

Marianna Nagy

2014. június 21.

467
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.dev.videotorium.hu/hu/embed/8616" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés