You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Élet a megszületés előtt- a magzat mint páciens

694

Élet a megszületés előtt- a magzat mint páciens


Az előadás a korszerű szülészet-nőgyógyászattal foglalkozik, ezen belül a magzati orvostudomány feladatát és lehetőségeit ismerteti. Az egészséges újszülött születése a legnagyobb öröm, ami egy házaspárt érhet, ez az öröm azonban nem mindenkinek adatik meg. A szülész-nőgyógyászok feladata, hogy mind az anya, mind a méhen belüli magzat egészségét a lehető legnagyobb mértékben megóvják. A korszerű orvostudomány számtalan eszközt ad a szülészorvosok kezébe ahhoz, hogy a méhen belüli magzat egészségi állapotát figyelni tudjuk, és szükség esetén beavatkozzunk.

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Orvostudomány, Humán orvostudomány, Nőgyógyászat, Szülészet

tudósok előadásai

Dr. Papp Zoltán (előadó)

49:58

2003. április 7.

Marianna Nagy

2014. május 7.

694
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.dev.videotorium.hu/hu/embed/8199" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés