You are currently browsing the Videotorium site of the organization Mindentudás Egyeteme. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Építészeti jelek Budapesten

179

Építészeti jelek Budapesten


Az építészek elképzelései, az építészetkritikusok véleménye gyakran generál a társadalom szélesebb rétegeit átfogó vitákat, hiszen az építészet nem megkerülhető, nap mint nap elsődleges jelenségként, "jel"-ként van jelen életünkben. Mi determinálja az épület jellé alakulását? Az épület környéke, építészeti kialakítása, vagy a hozzáfűződő városi legendák? Hogyan alakul ez a folyamat egy olyan konzervatív városban, mint Budapest, amelynek építészetét még mindig eklektikus magja határozza meg, és amely a posztmodern időszakában nem tudott jelentős posztmodern építészetet létrehozni?

több kevesebb


Mindentudás Egyeteme

Városrendezés, Városrendezés-politika, Építészet, Várostervezés, Városfejlesztés, Városszociológia

klubrendezvények

Dr. Rényi András (moderátor)
Skardelli György (résztvevő)
Finta József (résztvevő)
Z. Halmágyi Judit (résztvevő)
Sütő András Balázs (résztvevő)
Nagy Bálint (résztvevő)

1:00:33

2004. február 9.

Bilicsi Erika

2014. augusztus 15.

179
<iframe width="480" height="385" src="//mindentudas.dev.videotorium.hu/hu/embed/8874" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés